Δορυφορικές Εγκαταστάσεις

Ionian Plaza - Αργοστόλι

Ionian Plaza - Αργοστόλι

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε με επιτυχία δίκτυο τηλεόρασης το οποίο αποτελείται από 20 κανάλια (4 Nova, 6 επίγεια & 10 δορυφορικά) στο γνωστό ξενοδοχείο IONIAN PLAZA στο κέντρο του Αργοστολίου.
Dionysos Resort - Λάσση

Dionysos Resort - Λάσση

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε με επιτυχία δίκτυο τηλεόρασης, το οποίο αποτελείται από 20 ελεύθερα κανάλια FTA, στο συγκρότημα Dionysos Resort στην Λάσση.
Tesoro Blu Hotel & Spa - Σκάλα

Tesoro Blu Hotel & Spa - Σκάλα

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με την Media Communications ολοκλήρωσε έργο IPTV στο ξενοδοχείο Tesoro Blu στην Σκάλα.
Ionian Vista - Αργοστόλι

Ionian Vista - Αργοστόλι

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε με επιτυχία δίκτυο τηλεόρασης το οποίο αποτελείται από 12 κανάλια FTA στο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών Ionian Vista στο λόφο Φαραώ στο Αργοστόλι. Μαζι με την εγκατάσταση παραδόθηκαν και τηλεοράσεις LG 32'' με ξενοδοχειακές προδιαγραφές (hotel line)
Hotel Tourist - Αργοστόλι

Hotel Tourist - Αργοστόλι

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε με επιτυχία δίκτυο τηλεόρασης το οποίο αποτελείται από 8 κανάλια (4 Nova + 4 επίγεια) στο γνωστό ξενοδοχείο TOURIST στο Αργοστόλι. Το σύστημα έχει την δυνατότητα επέκτασης με άλλα 4 δορυφορικά κανάλια (ελεύθερα ή συνδρομητικά)
Ενοικιαζόμενα Τραυλός - Λάσση

Ενοικιαζόμενα Τραυλός - Λάσση

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με την τεχνική εταιρεία Α. & Γ. Τζουγανάτος, ολοκλήρωσε με επιτυχία δίκτυο τηλεόρασης σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Λάσση. Με ένα μόνο καλώδιο κατορθώσαμε και δώσαμε 4 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια και 4 επίγεια σε 40 τηλεοράσεις, χωρίς ο πελάτης να πληρώνει μηνιαία συνδρομή.